Visitem a la Fundación Santuario Gaia

Reprodueix vídeo

El passat dimecres 27 d’octubre, vam tenir l’honor de poder visitar la Fundació Santuario Gaia, amb la visita d’Isabel Jiménez, presidenta de la Fundación Luz Solidaria i de Pepi Jiménez, CEO de l’elèctrica 100% benèfica i renovable Luz Solidaria.

Moltíssimes gràcies a Ismael López Dobarganes, Coque Fernández Abella y Robert Mulik Kowalec, per permetre’ns sentir l’afecte dels animals no humans i ajudar-nos a entendre encara millor l’abast de la vostra gran feina. Ha estat una experiència inoblidable.

Des de fa un temps Fundación Luz Solidaria col·labora amb la Fundación Santuario Gaia canalitzant les donacions generades pel consum de llum dels herois solidaris que reben electricitat 100% renovable de l’elèctrica benèfica Luz Solidaria i que han triat la Fundación Santuario Gaia com a beneficiària.

A més de pagar menys per la seva electricitat, cada vegada que aquests herois solidaris encenen el llum o posen una rentadora estan ajudant que els animals no humans que viuen a la Fundación Santuario Gaia, estiguin fora de perill i puguin cobrir les seves necessitats d’alimentació, cures veterinàries i emocionals alhora que tinguin una vida tan natural com sigui possible.

Pots sol·licitar el teu estudi per passar-te al consum elèctric solidari a favor de la Fundación Santuario Gaia entrant en l’enllaç següent: https://luzsolidaria.es/codigorec/index.php?code=FM0010

Desplaça cap amunt